Weekly News

Maak uw data op orde

Data en het analyseren daarvan wordt steeds belangrijker. Ook wanneer het gaat om zakelijk reizen. Denk bijvoorbeeld aan auto’s die met elkaar en met de weg in verbinding staan en data verzamelen via hun gps-systeem.


Omdat er een enorme groei plaatsvindt wanneer het gaat om data organiseert Management Events op 7 maart 2018 een conferentie met als thema Data and Analytics, een business to business evenement waar top besluitvormers van top 500 organisaties worden samengebracht en in contact worden gebracht met partners van Management Events. 


Elk bedrijf krijgt een enorme hoeveelheid data binnen, maar het efficiënt inzetten van deze data vormt voor veel bedrijven nog een uitdaging. Het samenvoegen van alle data tot één efficiënte oplossing zal dan ook het hoofdthema van het evenement zijn.


Dagvoorzitter van deze editie is George de Boer, leader of connected car initiatives bij TomTom. Ook Geert van der Hoek, manager IT Finance bij de NS Groep zal als spreker aanwezig zijn op de bijeenkomst.


Deelname aan het evenement is gratis, maar er is wel een uitnodiging voor nodig. Op de website van Management Events kunt u uw interesse aangeven.


Delen

Journalist

Related articles